Author Topic: Het einde van Club Fresh Italo  (Read 5021 times)

Offline MK☆

  • Administrator
  • Go Beat Crazy
  • ******
  • Posts: 5953
    • EatenBrains
Het einde van Club Fresh Italo
« on: 26 December 2010, 23:09:13 »
Het is zeer spijtig, maar zojuist heeft Marcello d'Azzurro moeten aankondigen tijdens de Club Fresh Italo radioshow dat er volgend jaar helaas geen ruimte is voor italomuziek op Fresh FM.

Er komt een 'restyle', zoals d'Azzurro het noemde, waar het huidige Club Fresh Italo programma niet past. Op zondag 9 januari zal de laatste uitzending vanaf 22:00 uur ten gehoren gebracht worden, waarna de stekker eruit gaat voor deze wekelijkse portie italo, spacesynth en natuurlijk eurobeat.

Club Fresh Italo is sinds oktober 2001 actief op de regionale radiozender Fresh FM, welke dancemuziek presenteert aan de randstad, en via het internet naar fans wereldwijd. Wat Club Fresh Italo zo speciaal maakte waren toch altijd wel de nauwe vriendschappen die Marcello d'Azzurro met de fans van italomuziek opbouwde via de show. Ook was er altijd plek voor Deshima Sounds, en zijn we over de afgelopen tijd zeer goede vrienden geworden. De unieke mix van italo uit de jaren '80 en hedendaagse eurobeat zorgde voor veel luisteraars, keer op keer. Ook het tweede uur waarin Paolo Jay italiaanse house liet horen zal niet meer op Fresh FM te horen zijn.

Over een mogelijk vervolg is momenteel nog niets bekend. Mocht er meer bekend worden, horen jullie dat natuurlijk.

Berichten aan Marcello d'Azzurro, Gino of Paolo Jay kunnen hier achtergelaten worden, waarna ze ook door deze heren gelezen worden.
YOU ROW BEAT